Wie is MJCustomGunsandGuitar


Ik zal mij eerst even voorstellen ik ben Michael Reijnier 24 jaar oud en de trotse eigenaar van MJCustomGunsandGuitar.  

Ik ben dit bedrijf begonnen met het idee om mijn twee groten passies in een bedrijft te stoppen zodat ik  andere mensen kan helpen  en advies te geven met hun hobby of beroep. 

Ik ben ooit begonnen met een instagram account om dat ik dacht het lijkt mij wel leuk om andere mensen te laten zien wat ik kan en wat ik gebruikt. 

in het dagelijks leven ben ik wapensmid bij shogun en ik doe dit bedrijf er naast 

Ik werk al meer dan 5 jaar bij shogun en heb al 100de reparaties gehad en eigelijk alle dingen wel een keer gezien ik heb mijn diplomas Voor de volgende Bedrijven gehaald 

ASG  Umarex   CZ Firearms 

Naast deze diplomas ben ik opgeleid tot wapensmid door Teun meen van metura 

Hierbij heb ik meer dan 7 maanden stage gelopen 

Rob Prins van de firma Mikx 

Deze meneer heeft mij veel geleerd over het vak. 

Dan meer over mij zelf 

Zelf heb ik altijd een groten passie gehad voor wapens vraag me niet waar om maar vanaf kinds af aan wilde ik alles weten over wapens op de leeftijd van 10 jaar oud wist ik hoe je een hele Glock 17 volledig uitklaar kon halen had zo iets nog nooit in mij leven vast gehouden laat staan geschoten op school keken de juf en meester mij altijd raar aan als ik weer bezig was met mij onderzoek naar de wapens en meestal werd er gezegd Michael ga nu maar wat anders doen dit is niet de bedoeling tekenen maar een andere tekening. 

Hoe ouder ik werd hoe meer ik te weten kwam en leerde.  Nu ik een jaar of 14 was mocht ik van mijn ouders op de lokale schietvereniging als sport dit vond ik onwijs gaaf en mocht mij kennis delen met andere die ook deze mooie hobby beoefende 

De eerste keer dat ik op de vereniging kwam zat ik met 2 andere kinderen op de 

vereniging natuurlijk met de legale leeftijd nu kregen wij les over de schietsport en voor de eerste keer in mijn leven een echt vuurwapen in mij hand als ik mij goed herinner een Smith and Wesson M&P .22 voor dat de leraar iets zij over de veiligheid regels deze wist ik natuurlijk al lang en kon deze van voor naar achter zeggen.  Na dat deze regels waren uitgelegt was het dan zo ver. 5 scherpen .22LR patronen mochten in de patroonhouder en in het vuurwapen ik mocht als eerst voor dat de leraar zijn hoe ik het wapen moest vast Houden had ik de 5 patronen verschoten de leraar zij tegen mij  nou Michael laten we is kijken hou je het heb gedaan  en ja hoor al die jaren onderzoek gedaan te hebben over mijn passie alles in het zwart de baancomadant en de leraar stonden mij aan te kijken wat krijgen we nou En gelijk werd er gevraagd heb jij wel eens eerder geschoten en ik zij nee ik heb nog nooit met echte wapens geschoten. 

En dan komen we tot het heden en 14 jaar verder ik ben nu 24  en ik zit nog steeds op de Zelfde vereniging als 14 jaar geleden en ben in het legale bezit van mijn eigen vuurwapens en ik ben bezig voor mijn eigen erkening voor de wapenhandel.

Maar tot die tijd hou ik het bij het verkopen van speelgoed en gelblasters maar voor vragen sta ik altijd paraat .

Terug naar blog